PROJECT HONDENSUPPLEMTEN.NL

Ralph Eggink en Suzan Klaassens zijn eigenaar van de webshop Hondensupplementen.nl. Eerder lieten ze al een andere webshop bij Dobma Media maken. Dit beviel zo goed dat ze besloten om hun bestaande webshop hondensupplementen.nl ook opnieuw bij ons te laten bouwen.

 

Webshop met medische look

De oude webshop van hondensupplementen.nl was op zich niet slecht en was gebouwd op een best wel bekend platform.

Echter was het beperkt op zowel design als functioneel gebied, en door de groei van Hondensupplementen begon dit wat op te breken waardoor Ralph en Suzan besloten om de webshop op WordPress+Woocommerce te laten draaien en door Dobma Media te laten bouwen.

Door de eerdere webshop die ze mij lieten bouwen hadden ze namelijk al ervaring met het platform en wisten ze van de functionele mogelijkheden die ik ze kon bieden.

Eén van de wensen van Ralph en Suzan was dat de webshop een medische uitstraling zou krijgen, ze lieten mij 2 voorbeelden van websites zien die ze qua structuur mooi vonden.

Met deze informatie ben ik direct aan de slag gegaan met het ontwerpen van de webshop en bij de eerste keer was het gelijk raak. Zowel het design als structuur van de webshop voldeden aan de wensen.

Webshop af voor de deadline

Op het platform waar Hondensupplementen.nl bij aangesloten zat wordt gewerkt met een contract en aangezien dit contract zou aflopen was er een deadline en moest de webshop binnen 5 weken opgeleverd worden.

Door een hele fijne samenwerking en het goed testen van de technische functionaliteiten is de webshop uiteindelijk 1 week voor de deadline live gegaan.

Het resultaat is een prachtige webshop aan de voorkant met technische functionaliteiten waardoor Hondensupplementen.nl nu een hogere conversie heeft.

Pin It on Pinterest