OVER MIJ

Mijn verhaal

RAMON DOBMA

Mijn naam is Ramon Dobma en ik ben een webdesigner en affiliate marketeer, in 2017 ben ik begonnen als ZZPér om verschillende affiliate marketing projecten op te zetten. Van hier uit heb ik ontdekt dat ik het heel erg leuk vind om websites te bouwen en doordat ik vragen kreeg van mensen of ik ook websites voor ze wou bouwen, heb ik mij ontwikkelt tot een webdesigner.

Ik heb mijn kennis ontwikkelt door zelfstudie, deze kennis pas ik altijd direct in de praktijk toe, door te doen leer je het namelijk het beste. En nog altijd leer ik zodat ik op de hoogte blijf van de laatste snufjes op het gebied van webdesign.

Op het gebied van webdesign zorg ik ervoor dat alles er strak en overzichtelijk uit ziet, het gaat er tenslotte om dat bezoekers direct begrijpen waar je website over gaat en hoe ze moeten navigeren op de website.

Ik werk vanuit thuis waar ik een kantoortje heb dat huiselijk is ingericht waardoor ik in een ontspannen werksfeer unieke websites creëer en problemen kan oplossen zonder stress en spanning.

Ook is het hier mogelijk om mijn klanten te ontvangen. Ik vind het fijn om op een persoonlijke level contact te hebben met mijn klanten.

Spreek jou dit aan? Neem dan gerust contact op of vraag een offerte aan!

 

 

Interesse?

Neem contact op:

Heb je interesse in één van mijn diensten of heb je nog vragen? Vraag dan een offerte aan of bel, whatsapp of mail mij.

MIJN EIGEN AFFILIATE WEBSITES

Hieronder zie je twee van mijn affiliate websites. Voor zowel parfum als sim racing heb ik een passie. Dit is ook de verklaring waarom ik affiliate websites heb gemaakt met deze niches omdat ik het leuk vind om erover te schrijven. Neem gerust een kijkje.

Wil jij ook een affiliate website zoals de twee onderstaande affiliate websites met jouw niche? Vraag dan een offerte aan voor een affiliate website. 

Pin It on Pinterest