LOGO & HUISSTIJL

Een super mooie logo voor je bedrijf of organisatie

MODERN & PROFESSIONEEL

Wil jij een logo laten maken door een professionele designer en heb je geen belang bij een dertien in een dozijn logo dat bestaat uit een standaard template? Ik maak een logo voor jou dat uniek, maar bovendien aantrekkelijk, opvallend en makkelijk te herkennen is.

Je betaalt alleen wanneer jij tevreden bent met je logo. Je kunt dus onbeperkt aanpassingen vragen tot dat wij beide helemaal tevreden zijn met het logo. Naast het logo kun je ook jouw huisstijl door mij laten ontwerpen met andere woorden je visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

 

Binnen 48 uur eerste ontwerpen binnen

Zodra jij mij de opdracht om je logo te maken, zal ik ervoor zorgen dat je binnen 48 uur je logo ontvangt. Uiteraard kan het af en toe voorkomen dat het niet gaat lukken, in het geval dit zo is, zal ik je hiervan op de hoogte brengen. Zo niet? Dan kun je binnen 48 uur een mail van mij verwachten met een bestand waar je ontwerpen zich in bevinden.

l

100% Unieke logo's

Veel logos worden gemaakt met templates, dit is vaak goedkoper maar verre van uniek. Bij mij krijg je dan ook een 100% unieke logo. Niet één ontwerp zal hetzelfde zijn waardoor je verzekerd bent van een logo dat eruit zal springen.

Handgemaakt in Adobe Ilustrator

Jouw logo wordt gemaakt in Adobe Illustrator. Hiermee ben je verzekerd dat je de juiste bestanden hebt voor het nodige drukwerk.

Doelgericht

Het logo moet uiteraard wel passen bij het merk dat je wilt uitstralen. Hier hou ik dan ook rekening mee tijdens het ontwerpen van je logo.

Interesse?

Neem contact op:

Heb je interesse in mijn logo/huisstijl pakket? Vraag dan een offerte aan of bel, whatsapp of mail mij.

EEN LOGO MET AANZIEN

Een logo is niet zo maar een plaatje, het vertel in één opslag of het een professioneel bedrijf is of niet. Wanneer je een professioneel logo hebt, zal dit vertrouwen geven aan de klant. Heb je een logo uit word of gemaakt in paint dan zullen klanten twijfels hebben bij de kwaliteit van je product of dienst. Bij mij krijg je een strak logo dat professioneel oogt, drukklaar is en gebruikt kan worden op al je reclame materiaal.

  • Onbeperkt revisies
  • Modern en strak
  • Goed kleurgebruik
  • Alle formaten
  • Drukwerk klaar
  • 3 concepten
  • Flexibel
  • Kwaliteit

Logo

€149

(ex btw)

$490/yr

Billed annually

3 Concepten

Onbeperkt aanpassingen 

Logo presentatie

Visitekaart ontwerp

Briefpapier ontwerp

Enveloppe ontwerp

Logo + Huisstijl

€199

(ex btw)

$1490/yr

Billed annually

3 Concepten

Onbeperkt aanpassingen 

Logo presentatie

Visitekaart ontwerp

Briefpapier ontwerp

Enveloppe ontwerp

$2490/yr

Billed annually

Pin It on Pinterest