HOSTING & ONDERHOUD

Laat mij voor je website zorgen

WEL ZO VEILIG EN MAKKELIJK!

Je denkt er wellicht niet gelijk aan, maar om je website op het internet te krijgen zal het op een webhosting moeten staan, je huurt als ware een stukje opslag bij mij op een server met alle informatie van je website dat je vervolgens kunt bereiken met je eigen domeinnaam. Ik vind het fijn als jouw website op mijn eigen server staat zodat ik direct kan handelen indien dit nodig is.

Zodra je website online staat is het natuurlijk wel belangrijk dat het goed onderhouden blijft. Zo nu en dan heeft het aanpassingen, updates of een grote schoonmaak nodig. Op deze manier blijft je website veilig, schoon en snel.

Nu kan ik mij voorstellen dat je hier absoluut geen zin of tijd voor hebt of is het simpelweg te technisch voor je. Daarbij komt dat jij je waarschijnlijk volledig wilt focussen op je bedrijf. Daarom kun je bij mij een hosting/onderhoudscontract afnemen zodat ik jou volledig kan ontzorgen wat betreft de website.

 

Snel

Over de snelheid van je website hoef jij je geen zorgen te maken. Het datacenter waar de hosting server zich bevind ligt namelijk in Nederland (Eemshaven). Hierdoor kun jij bezoekers uitstekende laadtijden bieden, omdat de afstand tussen server en bezoeker klein is.

Zorgen wegnemen

Wel de lusten, maar niet de lasten? Jij gaat door met wat je altijd doet en ik zal je website onderhouden. Updates, beveiliging, aanpassingen, teksten en afbeeldingen bewerken, ik doe het allemaal.

Stabiel

Met een 99,9% uptime hoef je je niet druk te maken dat je website eruit ligt. Mede dankzij Linux-containers en proactieve serverbewaking zal je website 24/7 online staan. Ook wanneer jij of ik bezig zijn in de back office zal je website stabiel blijven.

Service

Naast het onderhouden is het nog belangrijker dat jij een goede service krijgt. Heb je een dringende vraag of mocht er plotseling iets mis zijn met je website? Dan sta ik voor je klaar om je vraag te beantwoorden of je probleem op te lossen.

Tools

Met mijn onderhoud tools hou ik je website continu in de gaten op eventuele fouten en is het beschermd tegen onder andere malware, exploits en andere kwaadaardige acties. Dit zorgt ervoor dat je zo goed mogelijk beschermd bent tegen hackers en andere kwaadaardige acties.

Veiligheid

Wat nog belangrijker is dan snelheid, is de veiligheid van een hostingserver. De servers maken gebruik van de nieuwste PHP-versie en bevatten onder andere DDOS-bescherming. De beveiligingsregels van de servers worden elke week aangepast waardoor je beschermd bent tegen de meest voorkomende aanvallen.

Interesse?

Neem contact op:

Heb je interesse in mijn hosting en onderhoud pakket of heb je nog vragen? Bel, whatsapp of mail mij dan.

Mijn Service

Alles onder één dak!

Er zijn ontzettend veel verschillende webhosting bedrijven, maar wat maakt mij dan zo anders? Ik vind het prettig om het zo persoonlijk mogelijk te houden. Heb je een vraag dan beantwoord ik je zo snel mogelijk, wil je een aanpassing op de website? Geen probleem. En gaat er iets mis met je website dan ga ik het direct voor je oplossen. Hosting en onderhoud onder één dak zonder de tussenkomst van andere bedrijven.

  • Geen zorgen meer
  • Snel reageren
  • Website aanpassen
  • Zeer voordelige prijs
  • 99,9% Uptime
  • Snelle webhosting
  • Dagelijks back-ups
  • Kwaliteit

Pakketten

Ik houd het graag simpel. Daarom heb ik twee pakketten samengesteld die vrijwel identiek zijn en alles bevatten wat een klein of middelgroot bedrijf nodig heeft voor hun website. Toch zijn er twee verschillen, met het standaardpakket kun je mij 3 uur inschakelen voor diverse aanpassingen aan je website of webshop. Bovendien zorg ik ervoor dat je website, mocht deze ondanks goed onderhoud gehackt worden, kosteloos weer hackvrij wordt gemaakt (normaal kost dit 200 euro excl. btw).

Kies je voor het basispakket en heb je toch mijn hulp nodig bij aanpassingen aan je website, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem. Hiervoor hanteer ik een tarief van 40 euro per uur excl. btw.

Ik kijk ernaar uit om je te helpen met je websitebehoeften!

Basispakket

€165/per jaar

(ex btw)

$1490/yr

Billed annually

Geen website aanpassingen Jij kunt mij in huren voor alles wat met je website of webshop te maken heeft, denk aan foto's plaatsen, teksten plaatsen, producten toevoegen of veranderingen aan je website.

1 domeinnaam Het adres waar je website opgevonden kan worden.

Updates Maandelijks update ik jouw CMS, thema en plugins. Dit verhoogd de veiligheid van je website of webshop.

Back-ups Elke dag wordt er een back-up van je website gemaakt zodat je data nooit verloren zal gaan.

Beveiliging Het cms systeem van je website wordt extra beveiligd waardoor het lastiger voor hackers wordt om schade toe te brengen aan je website.

Spam voorzorg Je formulieren worden extra beschermd met CAPTCHA V3 waardoor je geen tot minder spam zal ontvangen.

Malware voorzorg Elke dag wordt je website of webshop gescand op malware en de nieuwste bedreigingen die van invloed kunnen zijn op je website

Database opschonen Des te meer rommel in je database des te langzamer je website wordt. Elke maand wordt je website dan ook schoongemaakt.

Snelheid optimalisatie Je website wordt volledig geoptimaliseerd om zo snel mogelijk te zijn, dit doe ik door onder andere gebruik te maken van caching

10GB SSD opslag

Onbeperkt e-mails

SSL-certificaat

Standaard pakket

€260/per jaar

(ex btw)

$1490/yr

Billed annually

3 uur website aanpassingen Jij kunt mij in huren voor alles wat met je website of webshop te maken heeft, denk aan foto's plaatsen, teksten plaatsen, producten toevoegen of veranderingen aan je website.

1 domeinnaam Het adres waar je website opgevonden kan worden.

Updates Maandelijks update ik jouw CMS, thema en plugins. Dit verhoogd de veiligheid van je website of webshop.

Back-ups Elke dag wordt er een back-up van je website gemaakt zodat je data nooit verloren zal gaan.

Beveiliging Het cms systeem van je website wordt extra beveiligd waardoor het lastiger voor hackers wordt om schade toe te brengen aan je website.

Spam voorzorg Je formulieren worden extra beschermd met CAPTCHA V3 waardoor je geen tot minder spam zal ontvangen.

Malware voorzorg Elke dag wordt je website of webshop gescand op malware en de nieuwste bedreigingen die van invloed kunnen zijn op je website

Database opschonen Des te meer rommel in je database des te langzamer je website wordt. Elke maand wordt je website dan ook schoongemaakt.

Snelheid optimalisatie Je website wordt volledig geoptimaliseerd om zo snel mogelijk te zijn, dit doe ik door onder andere gebruik te maken van caching

10GB SSD opslag

Onbeperkt e-mails

SSL-certificaat

Pin It on Pinterest