AFFILIATE WEBSITE LATEN MAKEN

Passief geld verdienen met je website

MIJN AFFILIATE WEBSITES

Heb jij interesse in een affiliate website en wil je honderden of misschien wel duizenden euro’s verdienen met je affiliate website? Dit is goed mogelijk wanneer je een goed werkende affiliate website hebt. Er zijn twee verschillende soorten affiliate websites. Een vergelijkingswebsite met een vergelijkingstool zoals mijn eigen affiliate website www.parfumgeur.nl waar je de prijzen van verschillende webshops kunt vergelijken voor hetzelfde product, of een affiliate website waar je over een bepaalde niche aan het bloggen bent en producten promoot.

Ik kan een complete affiliate website zoals www.parfumgeur.nl van A tot Z voor je bouwen of helpen met de affiliate website die je misschien zelf aan het bouwen bent.

Affiliate websites vanaf €1299,-

 

Aanmelden bij affiliate partijen

Ik ga jouw affiliate website aanmelden bij affiliate partijen zoals Daisycon, Bol.com, Awin en Tradetracker. Op deze platformen staan de datafeeds van online shops die je nodig hebt om producten te promoten.

Vergelijkingstool instellen

Ik heb veel ervaring in het opzetten van vergelijkingswebsites. Jij geeft aan welke producten je in de vergelijkingstool wilt hebben en ik zal de gehele vergelijkingstool voor je instellen en koppelen met de datafeeds van verschillende affiliate netwerken.

Zoekwoorden onderzoek

Organische bezoekers zijn gratis bezoekers die via Google op je affiliate website komen. Dit is wat je wil wanneer je een affiliate website hebt. Daarom is het belangrijk om te weten waar je potentiële bezoekers naar zoeken zodat jij hierover kunt bloggen. Ik zal dan ook een zoekwoordenonderzoek voor je doen.

Teksten schrijven

Uiteraard is het schrijven van teksten één van de belangrijkste dingen bij affiliate marketing. Binnen de affiliate branche wordt niets voor niets gezegd content is king. Je kan zelf teksten aanleveren die ik vervolgens optimaliseer voor affiliate marketing, maar je kan de teksten ook door mij laten schrijven.

SEO Optimalisatie

SEO (search engine optimization) is ontzettend belangrijk voor een affiliate website. Je wil met zoveel mogelijk zoekwoorden boven in Google staan. Ik zal dan ook al jouw artikelen optimaliseren voor Google zodat de kans dat je hoog komt te staan in Google hoger wordt. Echter heb je nooit garanties dat je artikel op een bepaald zoekwoord op nummer 1 komt te staan in de zoekresultaten. 

Interesse?

Neem contact op:

Heb je interesse in een affiliate website of heb je vragen? Vraag dan een offerte aan of bel, whatsapp of mail mij.

Wat is Affiliate Marketing?

Affiliate marketing betekent in de basis dat jij producten promoot van andere bedrijven en in ruil daarvoor een affiliate commissie verdient nadat die bezoeker converteert in een koper. Dit gaat via unieke affiliate links die jij op je affiliate website plaatst.

Telkens wanneer een bezoeker op die link klikt, wordt er een cookie opgeslagen op zijn computer, en worden de commissies geteld op basis van de cookie-duur.

Een groot voordeel van affiliate marketing is dat jezelf geen producten hebt en dus niets te maken hebt met voorraad, verzendingen, retournering en klanten.

Het enige wat je moet doen, is het doorsturen van je bezoekers naar de adverteerder waarvan jij het product promoot.

In de bovenstaande video zie je hoe affiliate marketing werkt. Dit is mijn eigen affiliate website www.parfumgeur.nl

Kan ik zelf een affiliate marketing website bouwen?

Uiteraard kan je zelf een affiliate marketing website bouwen. Er is op het internet genoeg informatie te vinden om dit voor elkaar te krijgen. Echter zal er veel tijd in gaan zitten om een affiliate website te bouwen als je geen idee hebt hoe het moet en dan is het nog maar de vraag of je een affiliate website hebt gebouwd dat goed zal converteren.

Maar als je een affiliate marketing website wilt bouwen raad ik je aan om de cursus Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard te volgen, niet leer je alleen hoe je een affiliate marketing website bouwt, maar vooral hoe je het maximale uit je affiliate website(s) kunt halen en dat voor maar 47,- euro.

Deze cursus raad ik je overigens ook aan als je wel je affiliate website wil laten maken. Want je gaat er enorm veel van leren in een vrij korte tijd.

 

Pin It on Pinterest